HEMPTEX
HEMPTEX
HEMPTEX

Užad, konopci i kanapi

Firma Hemptex iz Novog Sada bavi se proizvodnjom i prodajom užadi, kanapa i konopaca od prirodnog materijala i sintetike, PP džakova, jutanih džakova, mrežastih vreća.

 

Firma Hemptex iz Novog Sada bavi se proizvodnjom i prodajom užadi i kanapa od prirodnog materijala i sintetike, PP džakova, jutanih džakova, mrežastih vreća za poljoprivredu i druge grane industrije.

Veliko iskustvo u oblasti užarske i kudeljarske industrije, kvalitet proizvoda, profesionalnost i odgovoran odnos prema radu i poslovnim saradnicima, predstavljaju čvrst temelj na kojem je naša firma postavljena. Imamo dugogodišnju saradnju sa najvećim mesnim industrijama u regionu. Poslujemo i sa velikim poljoprivrednim sistemima, gradjevinskim i komunalnim firmama, zadrugama, brodogradilištima, i mnogim drugim firmama koje naše proizvode koriste za razne namene. Našim novim i potencijalnim klijentima to je garancija za uspešnu saradnju. Nudimo Vam sigurnost i stručnost, a kroz savete i konsultacije u vezi sa proizvodima, zajedno ćemo naći najbolje rešenje za sve Vaše potrebe.

konopi

O NAMA

Firma Hemptex iz Novog Sada bavi se proizvodnjom i prodajom užadi i kanapa od prirodnog materijala i sintetike, PP džakova, jutanih džakova, mrežastih vreća za poljoprivredu i druge grane industrije.

Veliko iskustvo u oblasti užarske i kudeljarske industrije, kvalitet proizvoda, profesionalnost i odgovoran odnos prema radu i poslovnim saradnicima, predstavljaju čvrst temelj na kojem je naša firma postavljena.

 

utiber

emptex o nama
hemptex proizvodi

PROIZVODNJA

U proizvodnji koristimo tehnologiju i sirovine sa kojima izvlačimo najveći mogući kvalitet užadi, konopaca i kanapa. Naši proizvodi imaju primenu u nautici, poljoprivredi, industriji, sportu... Imamo mogućnost izrade kanapa i užadi prema Vašim zahtevima i potrebama od jute, kudelje, lana, pp filamenta, poliamida.

 

USLUGE


Uz već gotove proizvode koje možete naručiti, možemo napraviti sve što bi odgovaralo Vašim potrebama u sportu, nautici, industriji... Ukoliko imate posebnih želja slobodno nas kontaktirajte putem Facebook-a, e-maila ili na broj: +381 64 28 50 380

 

MISIJA I VIZIJA


Cilj nam je povećanje poizvodnih kapaciteta i asortimana ponude te jačanjem firme želimo da poboljšamo mesto na sveukupnom tržištu proizvodnje i prodaje konopa. Uspješnom realizacijom plana i dodatnog investiranja u HEMPTEX, stvoriće se uslovi za povećanje prihoda od prodaje, zapošljavanje novih kadrova, kvalitetnije pozicioniranje na tržištu i dalji rast i razvoj preduzeća.

 

ŠIROK ASORTIMAN I DOBAR KVALITET

Proizvodnja i prodaja užadi, kanapa i konopaca.

hemptex

 

KVALITET

Naši proizvodi namenjeni su za privezivanje, prenos i učvršćivanje tereta, privezivanje brodova i slično. Za izradu, užadi nekad su se upotrebljavala samo prirodna vlakna velike čvrstoće i otpornosti na atmosferske uticaje (kudjelja, konoplja, sisal, kokos, manila, juta). Danas se užad sve više izrađuju od sintetičnih vlakana velike čvrstoće (tehnički tipovi poliesterskih, poliamidnih, polipropilenskih i vinilalnih vlakana). Glavne karakteristike naših proizvoda su kvalitet njihove izrade koji je proizašao iz višegodišnjeg iskustva pri samoj izradi, čvrstoća proizvoda, korišćenje najkvalitetnijih sirovina pri samoj izradi proizvoda i veoma pristupačne i konkurentne cene.

 

 

logo

 

    Kontakt


HEMPTEX
Emanuila Jankovića 16
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
hemptexns@gmail.com

Telefon:
+381 64 28 50 380

 

    Radno vreme


Ponedeljak 08.00 - 16.00
Utorak 08.00 - 16.00
Sreda 08.00 - 16.00
Četvrtak 08.00 - 16.00
Petak 08.00 - 16.00

Subota 09.00 - 15.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   instagram   linkedin  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad