dekorativna uzad
HEMPTEX
HEMPTEX

Dekorativna užad

Firma Hemptex iz Novog Sada bavi se proizvodnjom i prodajom užadi, kanapa i konopaca od prirodnog materijala i sintetike, PP džakova, jutanih džakova, mrežastih vreća.

 

DEKORATIVNA UŽAD

 

Dekorativna užarija je izuzetno popularna u dizajniranju enterijera i eksterijera. Uže je najbitniji element u svakom dizajnu sa mornarskim stilom. Vintidž, sirov i industrijski izgled konopca, privukao je neke od velikih dizajnera širom sveta. Konopac je odličan način da unesete prirodno vlakno u svoj enterijer i može se koristiti u mnogim projektima. To je jednostavan i zahvalan materijal, lako se oblikuje, može da se lepi, veže i da se plete. Svaki takav detalj će vašem poslovnom ili ličnom prostoru dati šarm, unikatan izgled i lični pečat kreativnosti. Konopac se može koristiti i napolju pa i dvorište ili bašta mogu izgledati originalno. Široka je primena konopca u dekoraciji eksterijera, mogu se praviti gelenderi na stepeništu, rukohvati ili ograde za letnje bašte. Dekorativna užarija pruža neograničene mogućnosti u dizajniranju enterijera i eksterijera, ako ste vešti, kreativni i maštoviti.

konopi

O NAMA

Firma Hemptex iz Novog Sada bavi se proizvodnjom i prodajom užadi i kanapa od prirodnog materijala i sintetike, PP džakova, jutanih džakova, mrežastih vreća za poljoprivredu i druge grane industrije.

Veliko iskustvo u oblasti užarske i kudeljarske industrije, kvalitet proizvoda, profesionalnost i odgovoran odnos prema radu i poslovnim saradnicima, predstavljaju čvrst temelj na kojem je naša firma postavljena.

 

utiber

emptex o nama
hemptex proizvodi

PROIZVODNJA

U proizvodnji koristimo tehnologiju i sirovine sa kojima izvlačimo najveći mogući kvalitet užadi, konopaca i kanapa. Naši proizvodi imaju primenu u nautici, poljoprivredi, industriji, sportu... Imamo mogućnost izrade kanapa i užadi prema Vašim zahtevima i potrebama od jute, kudelje, lana, pp filamenta, poliamida.

 

USLUGE


Uz već gotove proizvode koje možete naručiti, možemo napraviti sve što bi odgovaralo Vašim potrebama u sportu, nautici, industriji... Ukoliko imate posebnih želja slobodno nas kontaktirajte putem Facebook-a, e-maila ili na broj: +381 64 28 50 380

 

MISIJA I VIZIJA


Cilj nam je povećanje poizvodnih kapaciteta i asortimana ponude te jačanjem firme želimo da poboljšamo mesto na sveukupnom tržištu proizvodnje i prodaje konopa. Uspješnom realizacijom plana i dodatnog investiranja u HEMPTEX, stvoriće se uslovi za povećanje prihoda od prodaje, zapošljavanje novih kadrova, kvalitetnije pozicioniranje na tržištu i dalji rast i razvoj preduzeća.

 

ŠIROK ASORTIMAN I DOBAR KVALITET

Proizvodnja i prodaja užadi, kanapa i konopaca.

hemptex

 

KVALITET

Naši proizvodi namenjeni su za privezivanje, prenos i učvršćivanje tereta, privezivanje brodova i slično. Za izradu, užadi nekad su se upotrebljavala samo prirodna vlakna velike čvrstoće i otpornosti na atmosferske uticaje (kudjelja, konoplja, sisal, kokos, manila, juta). Danas se užad sve više izrađuju od sintetičnih vlakana velike čvrstoće (tehnički tipovi poliesterskih, poliamidnih, polipropilenskih i vinilalnih vlakana). Glavne karakteristike naših proizvoda su kvalitet njihove izrade koji je proizašao iz višegodišnjeg iskustva pri samoj izradi, čvrstoća proizvoda, korišćenje najkvalitetnijih sirovina pri samoj izradi proizvoda i veoma pristupačne i konkurentne cene.

 

 

logo

 

    Kontakt


HEMPTEX
Emanuila Jankovića 16
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
hemptexns@gmail.com

Telefon:
+381 64 28 50 380

 

    Radno vreme


Ponedeljak 08.00 - 16.00
Utorak 08.00 - 16.00
Sreda 08.00 - 16.00
Četvrtak 08.00 - 16.00
Petak 08.00 - 16.00

Subota 09.00 - 15.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   instagram   linkedin  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad