metalni ukrasni stubovi barijere
HEMPTEX
HEMPTEX

Metalni ukrasni stubovi

Firma Hemptex iz Novog Sada bavi se proizvodnjom i prodajom užadi, kanapa i konopaca od prirodnog materijala i sintetike, PP džakova, jutanih džakova, mrežastih vreća.

 

DEKORATIVNI STUBOVI (BARIJERE)

 

Stubovi su izradjeni od visokokvalitetnog prohroma, imaju visoki sjaj.
Konopci su izradjeni od plišanog materijala sa prohrom kukicama na obe strane.
Materijali od kojih su stubovi izradjeni su kvalitetni i uklapaju se u svaki prostor gde se želi podići nivo svečanosti ili važnosti događaja , zato se još nazivaju i VIP stubići.
za hotele, bioskope, muzeje, javne institucije, tržne centre , klubove, kafiće.

STUB:

MATERIJAL: Nerđajući čelik
DEBLJINA PROFILA: 1mm
VISINA : 1000 mm
PREČNIK BAZE: 380mm
BAZA: Punjena betonom , zaštićena gumom na donjem kraju.
TEŽINA : 7kg

KONOPAC:

DUŽINA: 1,5m ili po potrebi kupca
BOJA: Crvena sa srebrnim kukicama (Možemo praviti i u drugim bojama)
DEBLJINA KONOPCA: 32mm

konopi

O NAMA

Firma Hemptex iz Novog Sada bavi se proizvodnjom i prodajom užadi i kanapa od prirodnog materijala i sintetike, PP džakova, jutanih džakova, mrežastih vreća za poljoprivredu i druge grane industrije.

Veliko iskustvo u oblasti užarske i kudeljarske industrije, kvalitet proizvoda, profesionalnost i odgovoran odnos prema radu i poslovnim saradnicima, predstavljaju čvrst temelj na kojem je naša firma postavljena.

 

utiber

emptex o nama
hemptex proizvodi

PROIZVODNJA

U proizvodnji koristimo tehnologiju i sirovine sa kojima izvlačimo najveći mogući kvalitet užadi, konopaca i kanapa. Naši proizvodi imaju primenu u nautici, poljoprivredi, industriji, sportu... Imamo mogućnost izrade kanapa i užadi prema Vašim zahtevima i potrebama od jute, kudelje, lana, pp filamenta, poliamida.

 

USLUGE


Uz već gotove proizvode koje možete naručiti, možemo napraviti sve što bi odgovaralo Vašim potrebama u sportu, nautici, industriji... Ukoliko imate posebnih želja slobodno nas kontaktirajte putem Facebook-a, e-maila ili na broj: +381 64 28 50 380

 

MISIJA I VIZIJA


Cilj nam je povećanje poizvodnih kapaciteta i asortimana ponude te jačanjem firme želimo da poboljšamo mesto na sveukupnom tržištu proizvodnje i prodaje konopa. Uspješnom realizacijom plana i dodatnog investiranja u HEMPTEX, stvoriće se uslovi za povećanje prihoda od prodaje, zapošljavanje novih kadrova, kvalitetnije pozicioniranje na tržištu i dalji rast i razvoj preduzeća.

 

ŠIROK ASORTIMAN I DOBAR KVALITET

Proizvodnja i prodaja užadi, kanapa i konopaca.

hemptex

 

KVALITET

Naši proizvodi namenjeni su za privezivanje, prenos i učvršćivanje tereta, privezivanje brodova i slično. Za izradu, užadi nekad su se upotrebljavala samo prirodna vlakna velike čvrstoće i otpornosti na atmosferske uticaje (kudjelja, konoplja, sisal, kokos, manila, juta). Danas se užad sve više izrađuju od sintetičnih vlakana velike čvrstoće (tehnički tipovi poliesterskih, poliamidnih, polipropilenskih i vinilalnih vlakana). Glavne karakteristike naših proizvoda su kvalitet njihove izrade koji je proizašao iz višegodišnjeg iskustva pri samoj izradi, čvrstoća proizvoda, korišćenje najkvalitetnijih sirovina pri samoj izradi proizvoda i veoma pristupačne i konkurentne cene.

 

 

logo

 

    Kontakt


HEMPTEX
Emanuila Jankovića 16
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
hemptexns@gmail.com

Telefon:
+381 64 28 50 380

 

    Radno vreme


Ponedeljak 08.00 - 16.00
Utorak 08.00 - 16.00
Sreda 08.00 - 16.00
Četvrtak 08.00 - 16.00
Petak 08.00 - 16.00

Subota 09.00 - 15.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   instagram   linkedin  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad